Blogg 100 – nytt försök

Då var det dags igen…
Blogg100 handlar om att skriva ett blogginlägg om dagen i 100 dagar. Det hela går ut på att i tider av korta tweets och statusuppdateringar hitta tillbaka till glädjen i bloggandet. Det bygger också på insikten att en högre frekvens av inlägg skapar utrymme för att få fram riktiga guldkorn. Samtidigt minskar prestationsångesten då varje inlägg inte måste vara det bästa någonsin.

I år är det den fjärde upplagan av denna utmaning. Förra året var första gången som jag var med. Då gick jag inte i mål. Det har jag för avsikt att göra denna gång. Faktiskt så ökar jag insatsen. Min ambition är att medverka med två bloggar.

På denna personliga blogg skriver jag om allt möjligt som faller mig in. Jag skriver om det som känns inspirerande för stunden. Det kan vara om det vardagliga, filosofiska grubblerier, platespotting, skrivande, kreativitet, kryssningar och/eller drömmar. Här delar jag med mig av allt som är mig.

I år startar jag även upp en ny blogg. MarknadsföringsGuiden som är riktad främst till småföretagare.

Jag ser fram emot en inspirerande vår med mängder av spännande blogginlägg att läsa!

blogg100-logotype-300x256